HBSS heeft ruimte voor stafleden

HBSS, ambitieus en prestatief gericht, spelend op schitterende nieuwe HARGA complex in Schiedam, is voor het aankomend seizoen op zoek naar aanvulling van zijn staf van de zaterdag 1 selectie, momenteel nog uitkomend in de derde klasse.
De beschikbare functies ;
Verzorger ;
Tegen een marktconforme vergoeding maak je deel uit van de staff welke geacht is op de trainingsavonden, wedstrijddagen en club aangelegenheden aanwezig te zijn. Je bent ambitieus , wil onderdeel zijn van een winning team en beschikt over de van een verzorger gevraagde capaciteiten ? Neem dan contact op !
Materiaalman ;
Je bent onderdeel van de staff en verantwoordelijk voor de materialen van de zaterdag selectie. Dit van de ballen tot aan de kleding alsmede het verzorgen van alles daaromheen. Deze spil in het team is betrokken , een winnaar en wil graag tot in de puntjes alles verzorgen. Zie je jezelf daarin ? Neem dan contact op !
Assistent scheidsrechter ;
Als grensrechter ben je essentieel voor een geslaagd seizoen. Met eerlijk en rechtvaardig handelen ben je meer dan de 12e man van het team en word je net zo goed een winnaar als de rest van de selectie leden! Ben je graag onderdeel van een mooi team bij een gezonde en gezellige vereniging ? Neem dan contact op !
Voor bovenstaande functies kun je contact opnemen via de TC van HBSS in de persoon van Hen Bras ; Hen@familiebras.nl . Vermeld alle gegevens en je motivatie en we gaan graag in gesprek voor het seizoen ‘20-‘21 !

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl