HBSS kan in Schiedamse derby tegen excelsior’20 kroon op eerste periode zetten

Na de zelfbenoemde halve finale en finale tegen respectievelijk Deltasport en DVO’32 heeft HBSS nu het toetje op het programma waarin het zichzelf dient te belonen. “Dit is waar we hard voor gewerkt hebben. Deze prijs al vroeg in het seizoen is voor ons de kers op de taart na een mooie reeks van zes winstpartijen” aldus een vastberaden Coach Toon Wolters. “De zeperd in Oostvoorne bij de start van het seizoen hebben we heel gedegen van ons afgespeeld met goed en verzorgd spel. Nu we de afgelopen wedstrijden tegen onze Vlaardingse buren beiden gewonnen hebben , is het aan ons om die prijs op te halen bij stadsgenoot Excelsior’20 “

Winst geeft HBSS nu vast direct toegang tot het na competitie-slot straks in Juni. Elk ander resultaat biedt ook nog kansen maar dan is de ploeg afhankelijk van het resultaat in die andere topper tussen DVO’32 en OVV. “ Zover moeten we het maar niet laten komen”, vindt Wolters, “ we staan nu op kop en gaan voor goud”

De mooie affiche op het terrein van de promovendus op Thurlede zal onder leiding staan van scheidsrechter de Jong en om 14:30uur aanvangen.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl