HBSS kijkt ook met jeugd omhoog

HBSS timmert aan de weg en neemt , na de eerder ingeslagen weg met de selectie en recentelijk in de zaal , ook onderscheidende stappen op het gebied van de jeugd afdeling ;
Aanstaande zaterdag 9 januari van 9u tot 11u  is de kick off van de samenwerking tussen HBSS en de academy van Profive met ondersteuning van Future Football Profs .
Tijdens deze ochtend zal de HBSS jeugd kennis maken met het team van Profive frontman Amin Nyali.
Uiteraard zijn ook vriendjes , vriendinnetjes en een ieder ander die graag eens op deze toffe , unieke wijze wil trainen van harte welkom op sportpark Harga. Als klap op de vuurpijl zijn er ook nog leuke prijzen te winnen !
Tesamen met Future Football Profs , de partij die met beeld en geluid alle verrichtingen en activiteiten van het Profive team volgt en verslaat via alle mogelijke social media, is Profive een samenwerking aangegaan met HBSS om de jeugd van de club naar een hoger niveau te tillen. Naast deze academy dag is het team wekelijks op maandag op de trainingen aanwezig en zal er ook op zaterdag regelmatig begeleiding zijn. Later dit seizoen zullen er nog twee academy-presentatie dagen georganiseerd worden waarbij de aanwezigheid van een echte Pro niet ondenkbaar is. Ook staat de start van een Profive voetbalschool op zondagochtend in de plannen beschreven.
“Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking en zien de zeer inspirerende energie die Amin met zijn team teweeg brengt graag overgebracht worden op onze jeugd. Gaandeweg zullen we nog meer plannen en activiteiten ontvouwen in deze samenwerking en ook daar ben ik over de eerste ideeën meer dan enthousiast!” Zo stelt HBSS voorzitter Patrick Oudhuis.
Amin Nyali vult aan ; “ ik geloof in deze samenwerking en kan niet wachten om onze methode, die bij DHC-Delft al goeie resultaten heeft gegeven, in Schiedam bij HBSS te gaan introduceren. Ik zal met mijn team volledige inzet geven om de plannen bij deze leuke, ambitieuze club te ondersteunen!”
Iedereen die graag wil trainen en leren is welkom en kan zich ter plekke aanmelden voor de activiteiten (je hoeft dus niet perse lid te zijn van HBSS) waarbij de huidige Corona maatregelen natuurlijk zullen worden nageleefd.
Volg alle ontwikkelingen van de HBSS plannen op de instagram account van HBSS (hbss_schiedam , https://www.instagram.com/p/CJt_GOBJrpo/?igshid=1txuoz4f4nrll ) en blijf op de hoogte van alle activiteiten.

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl