HBSS krijgt te weinig in degradatiekraker

Teleurgesteld liepen de spelers van HBSS na het gelijkspel tegen mededegradatiekandidaat Hercules van het veld. Ondanks een veelvoud aan kansen stond er na 95 minuten 1-1 op het scorebord.
De gehele eerste helft had HBSS, met de van Leonidas (zo) overgekomen balvaste spelverdeler Zakaria Amrani , het betere van het spel. Al na 2 minuten wist Junior Albertus een afgemeten voorzet van. Naigy Klepke niet te verzilveren. Die daarna zelf een voorzet van Zakaria Amrani naast kopte.
Tot de 40ste minuten waren er nog wat goede kansen voor de thuisploeg toen door weifelend verdedigen de eerste kans van Hercules in de 0-1 resulteerde.
Kort daarna kopte Naigy Klepke nog naast maar hij revancheerde zich een minuut later door na een mooie combinatie met Zakaria Amrani prima af te ronden,1-1.
Na de rust was het spel meer in evenwicht maar toch waren de beste kansen voor de thuisclub. Keeper Marin van Hercules redde katachtig op een afstandsschot van Naigy Klepke. Terwijl in de verdere speelduur eerst Junior Albertus en later de ingevallen Rachid Bouali met een lange pass achter de verdediging door Naigy Klepke voor de keeper werden gezet maar het net niet wisten te vinden. Hercules ging de laatste twintig minuten verder naar voren spelen op zoek naar de drie punten en kreeg ook enkele goede kansen Maar de verdediging  van HBSS onder leiding van Levi Spencer hield stand. Mede omdat een speler van Hercules in de laatste seconde de bal net naast het doel van HBSS-keeper Erik Pieters kopte.
De Schiedammers staan nu met 3 punten op de laatste plaats. Naaldwijk staat met 7 punten meer een plaats hoger.
Trainer Toon Wolters was realistisch na afloop:, “We hebben vandaag zeker 5 grote kansen gemist en dan hou je als ploeg in degradatienood de laatste twintig minuten toch je  hart vast voor een nederlaag. Maar toch hou ik vertrouwen in een goede afloop.”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl