HBSS laat koploper Wateringse Veld Kranenburg ontsnappen

Schiedam – HBSS heeft, met in de basis op 10 aanwinst Zakaria Amrani, tegen virtueel koploper Wateringse Veld Kranenburg een meer dan uitstekende prestatie neer gezet. De ploeg van oefenmeester Toon Wolters zat al binnen het kwartier op rozen door twee doelpunten van Junior Albertus. Nadat met deze marge werd gerust verzuimde de Schiedammers de trekker over te halen en moesten toezien dat de toenemende druk van de gasten resulteerde in eerst de aansluitingstreffer en vervolgens, 10 minuten voor tijd de gelijkmaker.

Vanaf de eerste minuut wist HBSS wat het moest doen namelijk strijden tegen de koploper Wateringse Veld Kranenburg en dat deden de mannen van trainer Toon Wolters tot aan de 95ste minuut aan toe. Het resultaat een verdiend punt waarbij er zelfs kans op meer was.
Naigy Klepke geloofde als.enige in een dieptebal van Miloud Bel Hasani, vanaf de achterlijn werd zijn strakke voorzet feilloos ingeschoten door Junior Albertus. 1-0 in de eerste minuut.
Een paar minuten later gaf Zakaria Amrani een hakbal op Naigy Klepke, wiens voorzet net naast gekopt werd door Rucphen Pieternella. Na een kwartier bereikte een voorzet van Naigy Klepke Okan Yabasun. Diens teruggelegde bal werd met een omhaal tot doelpunt gepromoveerd door alweer Junior Albertus tot 2-0.
Vanaf dat moment ging  de koploper meer druk uitoefenen. Maar tot aan de 70ste minuut de 2-1viel eigenlijk zonder kansen te creëren. Vlak daarvoor had de voor de geblesseerd geraakte Albertus ingevallen Rachid Bouali na een mooie lange bal van Bel Hasani nog een kans gemist. HBSS moest nog meer achteruit en de 2-2 viel dan ook in de 80ste minuut. De laatste 10 minuten ging Kranenburg op zoek naar de onverdiende overwinning.
Een bal op de lat en een schitterende redding van HBSS-keeper Erik Pieters voorkwam dat. Aan de andere kant spatte een vlammend schot met rechts van Naigy Klepke, na een assist van Amrani en Bouali, op de binnenkant van de paal uiteen. Na het laatste fluitsignaal liet menig HBSS-speler van vermoeidheid en teleurstelling over het mislopen van de drie punten zich op het veld vallen.
Trainer Toon Wolters was trots op zijn ploeg qua strijd en inzet al had hij nog wel een kanttekening: “We moeten nog meer proberen Zakaria Amrani aan de bal zien te krijgen dan komen we meer aan voetbal toe” .
Trainer Martin Abbenhuis van Kranenburg zag zijn ploeg in de eerste helft zwak spelen gevolgd door een betere tweede helft. “De laatste 10 minuten kan het alle kanten op. We gingen met 3 man achterin spelen maar creëerden te weinig kansen en als dat schot niet op de paal komt maar er in gaat kan je deze wedstrijd zomaar verliezen van HBSS”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl