HBSS onvangt schikkingsvoorstel van 5 punten in mindering

Schiedam – De aanklager amateurvoetbal heeft HBSS bericht gestuurd dat de club 5 winstpunten in mindering krijgt. Daarnaast zal HBSS liefst tien wedstrijden over moeten spelen en Berkan Bayraktar is tot 9 mei 2020 van deelname aan wedstrijden uitgesloten.

De KNVB alle wedstrijden waarin de speler meedeed, liefst tien wedstrijden, ongeldig verklaard. HBSS heeft tot donderdag om eventueel bezwaar aan te tekenen tegen de beslissing van de aanklager van de KNVB.

De punten zijn inmiddels verwerkt in de (voorlopige) stand. Aanleiding voor deze sanctie is een verkeerde administratieve afhandeling bij de overschrijving van een speler. De aanklager gaat mee in de stelling van HBSS dat een en ander ter goeder trouw is gebeurd maar kan niet om het feit heen dat een niet juist geregistreerde speler aan de wedstrijd(en) heeft deelgenomen. De competitie leider neemt de zaak verder in behandeling zodra de beroepstermijn voorbij is en zal dan de overige gevolgen voor de competitie bekend maken aan alle betrokken verenigingen.

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl