HBSS simpel verder in de beker

Voetballend HBSS zit in een goede ‘flow’. Ongeslagen in de competitie en nu ook een ronde verder in de KNVB-beker. Uit bij Stompwijk’92 boekten de mannen van trainer Toon Wolters een nette 1-3 overwinning.
Op een gure dinsdagavond mocht HBSS naar Stompwijk’92, een zondagderdeklasser dat op de tweede plek op de ranglijst bivakkeert. Oefenmeester Toon Wolters liet de nodige wisselspelers in de basis opdraven en dat pakte niet eens verkeerd uit. Vanaf minuut 1 trokken de oranjehemden het initiatief naar zich toe. Na ruim een half uur pas opende Leroy van Buren de score, 0-1. Toon Wolters: ,,We hadden met een veel grotere voorsprong moeten gaan rusten. Dan weet je dat de tegenstander nog niet kansloos is.

In het tweede bedrijf gaf Rachid Bouali de bank van HBSS een rustiger gevoel. De 1-2 viel dan nog wel, maar de 1-3 ook. Ook Dick Tijdeman deed van zich spreken door de derde treffer te scoren. ,,Ik ben tevreden over het vertoonde spel,” sprak Toon Wolters, laat in de avond, ,,want ik moet zeggen dat de goede sfeer en de lol die we hebben het team sterker maken.”

Door: Ton de Leede

Lees nu het Waterwegsport.nl aftrap magazine 20/21
Lees hem nu online of maak gebruik van de bestelservice waarin u het prachtige 56-tellende hard copy krijgt toegestuurd. Stuur een email naar info@waterwegsport.nl of APP naar 0640160266 en vermeld hierin:

  • Naam
  • Adres
  • telefoonnummer
  • aantal

Per gids betaald u door middel van een tikkie 4,50,-  Een bedrag wat in zijn geheel zal worden overgemaakt naar KIKA !

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl