Schiedam – Een overheersend HBSS heeft een overtuigende bekerzege geboekt op de ploeg van vv Naaldwijk. Waar het voor rust nog schortte in de afwerking werden in de tweede helft de bakens verzet en liep de ploeg uiteindelijk uit naar een verdiende 3-0 zege die , gezien de kansen , nog ruim hoger uit had kunnen vallen. Goals voor de equipe van Toon Wolters kwamen op naam van Berkan Bayraktar , een kopbal uit een vrije trap van Keessie Wolters, en twee doelpunten van Leroy van Bueren. De van Neptunes Schiebroek overgekomen aanvaller rondde eerst een nette assist van Dickie Tijdeman af waarna hij in de slotminuut een te kort teruggespeelde bal van een Naaldwijk verdediger zeer bekwaam over de uitstekende Westlandse doelman lobte. Volgende week volgt de uitbeurt tegen Rohda’76 dat vandaag gelijk speelde bij het haagse HPSV.