HBSS toont veerkracht tegen sterk Vlotbrug

Schiedam – Een verrassend sterk opererend Vlotbrug wist voetballend HBSS een punt te ontfutselen. Een knokkende thuisploeg moest twee keer een achterstand goedmaken om op een 3-3 eindstand uit te komen.
De ploeg van Toon Wolters werd de eerste 20 minuten zoek getikt door de nummer 11 uit Hellevoetsluis. Een 0-2 tussenstand was niet meer dan normaal, hoger had ook gekund.Vlak voor rust zorgde Berkan Bajraktar voor de aansluiting en in het rustsignaal werd een bal van de Vlotbrug-doellijn weggewerkt.
HBSS, zonder 5 basiskrachten en Dick Tijdeman net terug van 4 weken Brazilië, zette na de thee flink aan. Mitchel Spork hielp zijn team met de 2-2 de goede kant op. Vlotbrug scoorde echter de 2-3 waarna HBSS opnieuw in de achtervolging moest. In minuur 89 bracht Guido Mokveld de 3-3 eindscore op het bord. In het resultaat kwam geen verandering meer ondanks dat HBSS 2x de paal, 2x de lat en 3x een bal van de doellijn zag getrapt. ,,Ik ben erg tevreden over mijn elftal, alleen leek het begin nergens op.”

Door: Ton de Leede
Foto: Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl