HBSS verrast met binnenhalen Fortes Almeida dos Reis (Leonidas)

Schiedam – Door een jammerlijk ontstaan keepersprobleem moest HBSS Schiedam op zoek naar versterking op de sluitpost positie. Andre Simonis, ruim een jaar niet actief geweest in officiële wedstrijden, was de enige doelman die trainer Toon Wolters feitelijk tot zijn beschikking had. Tobias Blom is namelijk de helft van de tijd afwezig wegens werk dus was de noodzaak tot een extra keeper begrijpelijk aanwezig. Na een rondgang langs diverse ‘werkloze’ en gestopte opties kwam de TC van HBSS uit bij de keepers van Leonidas-zondag dat jammerlijk van het KNVB toneel is verdwenen. 

HBSS is zeer verheugd dat het Joao Fortes Almeida dos Reis heeft weten te enthousiasmeren voor een verblijf op Harga. De laatstelijk eerste doelman van de hoofdklasser uit Schiebroek, in een verleden ook uitkomend voor DRL, zat bij het eerste contact gelijk op dezelfde golflengte als de oranje brigade uit Schiedam. “Mijn doel is weer lekker wedstrijden spelen na de afgelopen, dramatische tropenjaren bij Leonidas. Ik ben blij dat ik en mijn ploeggenoten van de KNVB de mogelijkheid gehad hebben om het zinkend schip te verlaten en ik zie in HBSS een leuke nieuwe uitdaging met zeer veel potentie. Als ik kijk naar de namen op de spelerslijst dan kan het niet anders dan een mooi seizoen worden en daar ga ik graag aan bijdragen.”

Trainer Toon Wolters is uiteraard ook in zijn nopjes met de gewenste versterking, “Joao is een zeer betrouwbare en lenige sluitpost die onze selectie zeker positief zal aanvullen. Samen met Andre Simonis gaat hij er ongetwijfeld voor zorgen dat ik me geen zorgen meer hoef te maken dat wij veel te veel doelpunten tegen krijgen.” 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl