HBSS weer met lege handen

Weer lukte het HBSS niet om een positief resultaat te halen. KMD was met 0-3 te sterk. Dat die stand pas vlak voor tijd op het scorebord stond en niet bij rust was een wonder. Vanaf minuut 15 tot aan de rust was het vooral aan goed keeperswerk van Devin de Heij en het slechte afronden van de bezoekers uit Wateringen te danken dat de ruststand slechts 0-1 was.
Na de rust kwam HBSS beter in de wedstrijd. Een vrije trap van Danny Fellinger ging net naast en na een prima steekbal van Naigy Klepke wist  ook Rachid Bouali het net niet te vinden. En toen stond het ineens in de 61ste minuut
0-2 . Eerst wist De Hey nog prima te redden maar in de rebound was ook hij kansloos.  Na nog een prima redding van De Hey kon aanvoerder Fellinger in de 70ste minuut met 2x geel de kleedkamer opzoeken. Het sein voor KMD om de wedstrijd rustig uit te spelen. Klepke probeerde het nog met een schot van  net over de middenlijn en een schot van Bouali na een individuele actie werd geblokt.

Twee minuten voor tijd scoorde KMD nog 0-3 uit een mooie aanval.

Trainer Toon Wolters was vooral teleurgesteld in het inspiratieloze spel van zijn ploeg. Waarbij “niet iedereen knokte voor wat hij waard was.”

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl