HBSS zet zegereeks voort

Na een ronduit mindere winterstop met magere tot mindere resultaten was het voor HBSS vandaag zaak om de tweede seizoenshelft goed af te trappen. Op een ijzig koud Harga werd vv Rozenburg ontvangen, een mooie en altijd ambitieuze club die vorig seizoen via de nacompetitie afdaalde naar de derde klasse.

Trainer Nauta kende wel wat tegenvallers in aanloop naar deze waterweg derby, keeper Benny van der Meer en routinier Nick de Bil waren respectievelijk wegens een blessure en ziekte afwezig . Toch ging Rozenburg redelijk van start en leek HBSS de matige winterstop een vervolg te geven. Via Levi Spencer kwam de thuisploeg nog wel op voorsprong maar een slippertje in de Schiedamse defensie en een fraaie goal van de Rozenburgse spits maakten dat vvR met een voorsprong leek te gaan rusten. Daar stak good old Marruchen Zimmerman hoogstpersoonlijk een stokje voor door in het slotsignaal van het eerste bedrijf de gelijkmaker binnen te koppen.

Wolters baande ontevreden richting de kleedkamers en zette de poppen in de tweede helft iets anders neer. Dat leek gelijk vruchten af te werpen want de tweede helft was koud van start of Joel Meijnckens, die recentelijk zijn verblijf op Harga (tesamen met enkele anderen) tot 2025 verlengde , was zeer alert toen een Rozenburg verdediger een voorzet van Klepke onzorgvuldig liet lopen. Die ontstane marge werd even later door Klepke verdubbeld toen hij een vrije trap rond de zestien op mooie wijze achter doelman Spiessens werkte. HBSS bleef aanzetten en nog twee doelpunten volgden , Leroy van Bueren kopte een corner hard tegen de touwen en in de dying seconds was het Joel Meijnckens die zijn tweede van de middag liet noteren. HBSS doet wat de ploeg moet doen en middels een ruime 6-2 zege op Rozenburg is Wolters weer een stapje dichtbij om het seizoen een gouden randje te geven.


 

Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl