Van der Heijden zes weken uitgeschakeld

ROTTERDAM – Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zit met zijn handen in het haar nu ook verdediger Jan-Arie van der Heijden tegen Napoli geblesseerd afhaakte in de warming up.

Na de terechte 3-1 nederlaag zei de geplaagde trainer dat hij verwacht de defensieve kracht ‘enige tijd’ kwijt te zijn. ,,Het ziet er niet goed uit met zijn kuit en ik denk dat we hem even kwijt zijn,” zei Gio, die Botteghin ook al maanden kwijt is.

Komend weekend lijkt de puzzel nog moeilijker te worden, want inmiddels lijken ook Toornstra (knie) en Kramer (lies) niet helemaal fit voor de clash met AZ. Ook beoogde basisspelers Vermeer en Jorgensen staan al een tijd buitenspel. Mogelijk vormen opnieuw Tapia en St. Juste het centrum, alhoewel ook Sven van Beek terug is.

UPDATE:

Feyenoord heeft woensdagavond een update gegeven over de kuitblessure van verdediger Jan Arie van der Heijden. De 29-jarige voetballer uit Schoonhoven heeft dinsdag een spierscheuring in de kuit opgelopen tijdens de warming-Up voor het duel met Napoli. Dat heeft onderzoek in het ziekenhuis uitgewezen. Door de blessure staat Van der Heijden vier tot zes weken buitenspel.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie