Henk Boon maakt seizoen af bij HVC’10

De laatste drie competitiewedstrijden van het seizoen is Henk Boon hoofdtrainer van HVC’10. De aanstelling volgt na het opstappen van Henk de Zeeuw, die na de wedstrijd tegen Soccer Boys (1-0 verlies) zijn ontslag indiende. Boon is geen onbekende voor HVC’10. Tussen 2010 en 2012 was hij al hoofdtrainer bij de Hoekse fusieclub. Jur Oldenburg zal Boon assisteren.

Het bestuur van HVC’10 is verheugd met de aanstelling van Boon. “We hadden het seizoen graag afgemaakt met Henk de Zeeuw, maar gezien de situatie zijn we erg blij dat Henk Boon met al zijn ervaring bereid is gevonden om het team de laatste drie wedstrijden te coachen. We hebben alle vertrouwen in een positief slot van de competitie.”

Het eerste elftal van HVC’10 speelt de laatste drie competitiewedstrijden tegen Voorschoten’97 (uit op 11 mei), Te Werve (uit op 18 mei) en Velo (thuis op 25 mei).

Voor volgend seizoen heeft HVC’10 een achternaamgenoot van Boon aangesteld. Piet Boon, nu nog hoofdtrainer bij sv Honselersdijk, zal dan voor de groep staan.

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl