Henk de Zeeuw nieuwe trainer Excelsior’20

Schiedam – Henk de Zeeuw zal vanaf volgend seizoen hoofdtrainer worden van Excelsior’20. De trainer zwaait op dit moment nog de scepter bij zaterdag tweedeklasser HVC’10. De Zeeuw volgt hiermee oefenmeester Gokhan Cayir op.

“Deze 38 jarige trainer, woonachtig in Wateringen, is in de Schiedamse voetbalwereld een relatief onbekend persoon echter, in Hoek van Holland heeft hij het laatste 1,5 jaar naam gemaakt bij HVC’10 als een jonge ambitieuze trainer met een sterke passie en drive voor het trainersvak. Henk ademt voetbal. Hij is bijvoorbeeld eigenaar van de voetbalconcepten SOCATOTS & Brazilian Soccer Schools, het grootste voetbal bewegingsprogramma ter wereld. Verder heeft de Zeeuw als (jeugd)trainer gewerkt bij ADO Den Haag, RKDEO, DHC en ’s Gravenzande. Als keeper heeft hij zijn kunsten laten zien bij RVC (Haaglandia), ADO Den Haag, Sparta, HBS, Westlandia en Tonegido.

Henk is in het bezit van een UEFA B licentie. Ondanks pas 1 jaar ervaring als hoofdtrainer en na een strenge toetsingsprocedure, is hij toegelaten tot de UEFA A cursus. Het Voetbalbestuur en de Technische Commissie zijn blij met zijn komst en wensen Henk veel succes bij ons, op weg naar ons jubileumjaar en heten hem van harte welkom.” laat de Schiedamse zondag tweedeklasser weten


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl