Henk Dirven verlengt bij SSS

De voetbaltechnische commissie van SSS Klaaswaal is verheugd met het feit dat hoofdtrainer Henk Dirven zijn contract met één jaar verlengd heeft.

Dirven, die aan zijn derde achtereenvolgende seizoen bezig is (na eerder al één jaar als trainer aan de club verbonden geweest te zijn), ziet nog voldoende perspectief om met zijn selectie de opgestelde ambities na te streven.

Na wederom een gebroken seizoen vanwege Covid19 maatregelen hopen alle partijen dat het seizoen 2022/’23 een regulier seizoen zal worden. Maar zeker ook in het huidige seizoen is er nog genoeg om voor te strijden, gezien de prima 2e positie op de ranglijst in de derde klasse C en de kans op het winnen van de eerste periodetitel.

Het bestuur van SSS Klaaswaal heeft haar vertrouwen uitgesproken in Dirven en is blij met de prestaties tot op heden en de mogelijkheden die ook de eigen jeugd daarbij krijgt.

SSS vertrekt op vrijdag 14 januari 2022 op trainingskamp naar Albufeira om zich voor te bereiden op de tweede helft van dit voetbalseizoen. Dit trainingskamp zal door Trainingskampen.nl georganiseerd en begeleid worden en wordt voor SSS mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor BTS Logistics.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl