Henk Fraser prikkelt Duarte: ‘Ik hoop dat ik voor hem een klootzak ben’ (video)

Deroy Duarte speelde afgelopen zondag voor het eerst dit seizoen negentig minuten voor Sparta in competitieverband. En niet alleen dat, hij kreeg in de slotminuut van het duel in de Kuip tegen Feyenoord (1-1) nog een dot van een kans. “Je blijft eraan denken”, geeft hij toe.

Zijn trainer, Henk Fraser, kon het hem niet kwalijk nemen dat hij die kans miste. “Want hij kwam wel in die positie”, aldus de trainer van Sparta, die in de afgelopen maanden kritisch is geweest op Duarte.

“Dat hij tot voor kort niet speelde, had alles met hem te maken. Hoe hij het invulde. Hij speelde nu (tegen Feyenoord, red.) met passie, in balbezit heeft hij zijn taken fantastisch gedaan”, aldus Fraser.

“Het zit bij Deroy vooral hier”, wijst Fraser naar zijn hart. “De rest kan hij fantastisch. Ik hoop dat ik een klootzak voor hem ben. Vaak heb je een klootzak nodig. Iemand die je zo ver krijgt dat je aan die verbeterpunten werkt. Over tien jaar hoop ik dat ik de klootzak ben geweest die hem verder heeft geholpen.”

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl