Henk Roodenburg versterkt bestuur Sparta Rotterdam

Het bestuur van Sparta Rotterdam en de Stichting Sparta 1888 hebben Henk Roodenburg benaderd voor een bestuurspositie bij de Kasteelclub en Henk heeft hierop volmondig ja gezegd.

Henk Roodenburg, die als niet-uitvoerend bestuurslid toe zal treden tot het one-tier board, over de toetreding: “Je kan wel zeggen dat ik een Spartaan ben sinds het eerste uur. Sinds mijn 4e levensjaar kom ik als het maar even mogelijk is op Het Kasteel. Dat is al jaren zo, in voor- en tegenspoed, zoals dat bij een echte Spartaan hoort.”

De betrokkenheid van Henk Roodenburg bij de jeugdopleiding van de Kasteelclub is eveneens erg groot. Met zijn achtergrond in de entertainment- en maakindustrie, eerder als directeur van Nederlands en ’s werelds grootste achtbaanfabrikant en als ontwikkelaar van multimedia-attracties kan hij advies geven op meerdere terreinen. “Met mijn specialistische kennis wil ik ook ondersteuning geven bij de plannen en uitvoeringen van de verbouwingen van het RMC Jeugdcomplex en het Sparta Stadion.”

Foto: Yannick Verhoeven


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl