Henk Salari en VDL Maassluis verlengen succesvolle samenwerking tot 2023

VDL en trainer Henk Salari hebben samen een akkoord bereikt over wederom een verlenging van het contract dat de Schiedamse oud-profvoetballer bij onze Maassluise club heeft. Het wordt het vijfde seizoen aan de Sportlaan voor beide partijen!

Het is het beste bewijs van de goede samenwerking tussen de coach, die zeer goed in de groep en de rest van de trainersstaf ligt, en de hele vereniging. Want Henk valt binnen heel VDL al jaren goed in de smaak. Hij is een ‘mensen-mens’ en dat is eigenlijk de mooiste omschrijving voor een oefenmeester in het amateurvoetbal, die voor presteren gaat maar toch oog heeft voor de mens achter iedere speler en achter iedere vrijwilliger.

 

Of het nu het verlies van Gré van der Sluis, onze stille kracht decennialang in de keuken en de bestuurskamer is, of het afscheid van onze barkeeper Frank van Dijk, Henk kende ze allemaal goed en had voor iedereen een warm woord klaar. Dat tekent de loyaliteit en de interesse van een man die in zijn actieve carrière bekend stond als een keiharde verdediger in het betaalde voetbal en die menige spits het leven zuur maakte.

AMBITIEUS

Maar bij ons eerste elftal gaat het natuurlijk vooral om de prestaties ook die er moeten worden geleverd. In dat opzicht is Henk nog even ambitieus en is het voor hem fijn om te constateren dat juist in deze winterperiode, waarin hij met de Technische Commissie en een afvaardiging van het bestuur om de tafel zat over zijn verbintenis, nieuwe aanwinsten voor de selectie zijn aangekondigd.

NIEUWE SPELERS

De hele VDL-staf, met Henk voorop, is blij met de komst van Michael Poeljes (ex Excelsior M onder meer) en  doelman Bennie van der Meer (ex-Rozenburg en Oostvoorne), als mede nog enkele versterkingen die we binnenkort bekend zullen maken.

Natuurlijk zijn het voor de amateurclubs onzekere tijden, niet alleen in het voetbal maar over de hele linie. Al eerder heeft onze hoofdtrainer zich constructief opgesteld en dat geeft aan hoe hij oog heeft voor de uitdagingen waar voetbalclubs voor staan midden in de coronapandemie.

We zijn echter hoopvol dat we betere tijden tegemoet gaan en dat we samen met Henk Salari verder kunnen bouwen aan een prachtige periode en nog veel mooie sportieve tijden met onze blauw-witten.

Foto: Mischa Keemink

 

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl