Henk de Zeeuw verlengt met HVC’10

Henk de Zeeuw is ook volgend seizoen hoofdtrainer van HVC’10, dat laat de Hoekse club weten op haar website. Het bestuur en de technische commissie hebben er alle vertrouwen in dat De Zeeuw de juiste persoon is om het selectievoetbal bij HVC’10 naar een hoger niveau te brengen. Naast De Zeeuw blijven ook Marcel van Wieren (assistent trainer eerste elftal), John Kraan (trainer tweede elftal), Michel van der Kaaij (assistent trainer tweede elftal) en Dick Bos (keeperstrainer) aan de Hoekse tweedeklasser verbonden.

Henk de Zeeuw is op dit moment bezig aan zijn eerste seizoen bij HVC’10. Nadat de resultaten in de eerste periode nog achter bleven, doet de club het met tien punten uit vier wedstrijden goed in de tweede periode. Arjan Booij, bestuurslid technische zaken: “Het heeft wat tijd nodig gehad om spelers te laten wennen aan een nieuwe werkwijze en nieuw systeem. Dat werpt nu z’n vruchten af. Deze ontwikkelingen willen we graag doorzetten.”

Medische staf
Nieuw in de staf rondom de selectie is Hans Leermakers. Hij is vanaf komend seizoen de nieuwe verzorger / hersteltrainer. Hij volgt hiermee Kelvin Hannewijk op, die na twee seizoenen stopt.

Trainingskamp
De selectie van HVC’10 gaat aankomend weekend op trainingskamp naar Benidorm. Tijdens dit trainingskamp worden zowel het eerste als tweede elftal klaargestoomd voor de tweede seizoenshelft.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl