Hermes-D.V.S verlengt contracten trainersstaf

Schiedam – Het Senioren Voetbalbestuur is verheugd om mede te delen dat er met de trainers van de seniorenselectie, Richard den Ouden en Anthony van Vooren, overeenstemming is bereikt dat zij in ieder geval de aankomende twee seizoenen ook de seniorenselectie onder hun hoede zullen hebben.

Hiermee hebben beide partijen nadrukkelijk  het vertrouwen in elkaar uitgesproken. Om stappen te kunnen zetten is onder andere stabiliteit en continuïteit van belang. Wij vinden het belangrijk voor de huidige spelersgroep en toekomstige spelers, dat voor de komende jaren bekend is welke staf er voor de groep staat en welke speelwijze, doelstelling en dergelijke zij voor ogen hebben.

De senioren-voetbalafdeling is duidelijk in beweging. Onder andere dit seizoen met de overstap met selectievoetbal van de  zondag naar de zaterdag, nieuwe trainers met hun verfrissende visie en verder een compleet nieuwe staf.

Een positieve zaak is daarnaast natuurlijk de nieuwe accommodatie waar wij als vereniging, zoals het er nu voor staat, december 2018/Januari 2019 naar toe zullen gaan.

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl