Hermes DVS boekt monsterzege op SVV (za)

Schiedam – De oeroude Schiedamse derby tussen SVV (za) en Hermes DVS is zeer overtuigend gewonnen door de blauwhemden. Na een 0-2 ruststand waarin Loyd Kalongo en Stefan Dijkxhoorn het net wisten te vinden maakte de bezoekers, mede ingegeven door een rode kaart bij de thuisploeg,  gehakt van de rood-groene formatie.
Achtereenvolgens waren het Mari Lansbergen, Lloyd Kalongo, Koen Pijpers, Lloyd Kalongo, Stefan Dijkshoorn en Wilson Barros trefzeker voor het keurkorps van oefenmeester Richard den Ouden, waarbij aangetekend kan worden dat Barros het doelpunt van de dag op zijn naam kreeg door met een schitterende omhaal de eindstand te bepalen.

Formeel gezien werd het duel vier minuten voor tijd door de scheidsrechter beëindigd omdat SVV, door blessures, niet meer genoeg spelers op de been kon brengen.
Richard den Ouden was ondanks de overwinning kritisch op de prestatie van zijn ploeg.”We hebben een uitstekende voorbereiding gedraaid en dat niveau heb ik, ondanks dat we wel de punten pakken,  nog niet teruggezien in de competitie. Ik hoop dat daar in de komende weken verandering in komt want we zijn tot veel meer in staat.”

Foto: Mischa keemink

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl