Hermes DVS gastheer Schiedams kampioenschap 2020

Schiedam – Hermes DVS is dit jaar de trotse gastheer van het Schiedams voetbal kampioenschap. De verassende winnaar van de vorige editie zal op 20 en 21 juni de poorten opengooien om op er op het mooie sportpark Harga wederom een geweldig voetbalfeest van te maken.

Het evenement, waaraan alle Schiedamse selectie-elftallen op zaterdag 20 juni zullen strijden om de eer van de jeneverstad en de bijbehorende “DUOCARCUP”  is alweer toe aan haar zesde editie. PPSC (2015), SVV (zo) (2016), SVV (zo) (2017), Excelsior’20/SVV (zo) (2018) en Hermes DVS 2019 legde in de eerdere edities beslag op de titel.

Meidenvoetbal
Zoals afgelopen jaar zal ook de jeugd weer een prominente rol krijgen. Op zondag 21 juni zullen een groot aantal jeugdploegen van de Schiedamse clubs strijden om de plaatselijke eer. Uiteraard zal ook het meidenvoetbal weer een plaats krijgen in de programmering.
Uiteraard zal ook dit jaar het kampioenschap weer worden opgeluisterd met de nodige gezelligheid en zal er aan versnaperingen niets ontbreken. De loting voor de standaard-elftallen en de verdere invulling van de beide dagen wordt in de komende maande vormgegeven door de organisatie in nauwe samenwerking met gastheer Hermes DVS en is t.z.t. te bekijken op www.schiedamsvoetbalkampioenschap.nl en op Waterwegsport.nl

 


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl