‘Hermes DVS ontspannen de nacompetitie in’

Schiedam – Lange tijd leken de voetballers van Hermes DVS de titel te gaan pakken in de 4e klasse G. Totdat ineens punten werden verlspeeld en concurrent Victoria’04 een winnende eindsprint inzette. ,,We hebben de kans gehad,;; bekent Hermes-trainer Gokhan Cayir, ,,maar Victoria’04 had toch net een beter team. Daarom moeten we  in de nacomprtite tonen dat we te goed zijn voor de 4e klasse. Het zou een grote opluchting zijn als het lukt om te promoveren naar de 3e klasse.”
Hermes DVS is een elftal met veelal jongens van de club, die voetballend het nodige in de mars hebben. Een team dat onder leiding van Gokhan Cayir, een no-nonsens man met een scherpe kijk op het spelletje. Vaak genoeg zette hij zijn moeizaam draaiende elftal in de rust met enkele zetten weer op het juiste spoor. Ook werd een wissel nooit gemeden. ,,De trainer snapt het voetbal,” vertelt buitenspeler Marius Lansbergen, ,,dat merk je aan alles, de training en de tactiek. We hebben allemaal het volste vertrouwen in hem.”
Hermes DVS krijgt in zijn route, bij goed gevolg, te maken met 4e klassers. Graaf Willem II VAC (Voetbal Aloyisius College) uit Wasswnaar is zaterdag de eerste tegenstander op het Hargapark. ,,O komen ze uit Wassenaar,” grapt Gokhan Cayir, ,,maakt toch niet uit. Over de club weet ik niks en dat hoeft ook niet. Wij zullen echt niet anders gaan spelen, daar verandert niks aan. De jongens weten wat van ze verwacht wordt. Het is wel een gemis dat Marvin Vogels niet mee kan doen aan de nacompetitie. Robert Palm gaat naar een huwelijk in het buitenland en Marius Lansbergen is na de eerste partij naar ver weg. Ook met de huidige spelers moeten we het kunnen klaren.” Het laatste woord is voor oer-Hermesman Marius Lansbergen: ,,Ja, die vakantie stond al lang vast. Maar in die ene wedstrijd zal ik er staan. En scoren zal ik ook. Ik trek van rechts naar binnen en schiet de bal met links in het doel.”

Door: Ton de Leede
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl