Hermes DVS overklast AGE-GGK

 

Vanmiddag speelde Hermes een heerlijke pot voetbal in Rotterdam. Het eerste gedeelte van de wedstrijd haf AGE-GGK een licht veldoverwicht. Dat resulteert in de 27e minuut in een strafschop voor de thuisploeg. De veteraan in de goal, Yerco Wynia, stopte de elfmetertrap uitstekend.

Vanaf dat moment nam Hermes het heft in handen. Binnen nog geen 20 minuten werden de Rotterdammers naar een 0-5 achterstand gespeeld Spits Bas Kerkhof neemt hoogstpersoonlijk 4 goals, waarvan eentje een schitterende lob, voor zijn rekening. Tussendoor is het Arse Calame die alert reageert op een terugspeelbal en het vijftal vol maakt voor rust.

Direct na de rust scoren de Rotterdammers hun eretreffer en prikt Hermes nog twee doelpunten achter de AGE-goalie. De 1-6 komt op naam van Ivan Anastasia. Vlak voor tijd maakt Bas Kerkhof zijn feestje compleet door ook nog 1-7 tegen de touwen te schieten.

Met deze eclatante overwinning pakt Hermes de koppositie in de 3e klasse D en kunnen de, door sommigen liefkozend genoemde, vaalblauwen een mooi seizoen tegemoet zien. Volgende week tegen rode lantaarndrager DHZ.

Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com

Geef een reactie