Hermes DVS presenteert nieuwe shirtsponsor Buromex

Schiedam – Het Senioren Voetbalbestuur van Hermes-D.V.S.  is verheugd, dat Buromex Totaalinrichting zich bereid heeft gevonden  om de komende twee jaar (met een optie voor een 3e jaar) als shirtsponsor op te treden van de zaterdagselectie.

Buromex Totaalinrichting is gevestigd in Bodegraven en houdt zich bezig met het inrichten en adviseren op het gebied van kantoorinrichting. Al meer dan 45 jaar zijn zij actief in deze markt. Zij zijn voor iedereen een partner. Of u nu op zoek bent naar een goede burostoel, een zit-sta werkplek  of een complete inrichting: Buromex Totaalinrichting heeft altijd een goede en betaalbare oplossing.

Directeur/eigenaar van Buromex Totaalinrichting is Louis van der Leeden (links op de foto). Louis heeft jarenlang in het Senioren Voetbalbestuur gezeten, maar is dit jaar afgezwaaid. “Op deze wijze kan ik toch een mooie bijdrage blijven leveren aan Hermes-D.V.S.”, aldus Louis.

Smith Holland van Ed Smith en Buromex Totaalinrichting zijn nu beiden de hoofdsponsors van de voetbaltak van onze mooie club.

Seniorenvoetbal-voorzitter Roy Degrassi (rechts op de foto) is tevreden, dat voor de komende jaren de continuïteit wordt gewaarborgd. “We spreken de wens uit, dat de prettige relatie met onze hoofdsponsors de komende jaren wordt voortgezet.”


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl