Hermes DVS ruim langs SVV

SVV dacht vooraf eindelijk eens kans te hebben tegen Hermes DVS. Na 10 minuten kon elke fantasie diep in de vrieskist. Na een 3-0 ruststand ging SVV met 6-1 op de broek terug naar de eigen kantine, enkele meters verderop.

,
,Ik heb nu geloof ik 8x met Hermes tegen SVV gespeeld,” sprak Hermes-trainer Gokhan Cayir vooraf, ,,en heb altijd gewonnen. Er wordt altijd gezegd dat SVV beter is geworden, maar eerlijk gezegd heb ik dat nog nooit gemerkt. Maar ik ben benieuwd, misschien is het nu wel zo. Dan moet SVV maar eens winnen.”
Op een windstil en bloedheet Harga was al gauw duidelijk dat hoge 4eklasser Hermes veel gesmeerder speelde dan het zwoegende SVV. Arse Calame, normaal gesproken afmaker van beroep, bracht 3x Koen Pijpers in stelling en de stand bij rust was 3-0.
SVV-trainer Ramon Bronkhorst zag dat de 4-3-3 niet werkte en zette zijn systeem om in 3-5-2. Even leek SVV te gaan draaien, zeker na de 3-1 van Brian van der Windt. De lichtblauwhemden zagen nog een kans van de buurman teloor gaan voordat de orde weer werd hersteld. Koen Pijpers scoorde met zijn 4e goal de 4-1 waarna Alex Semedo (5-1) en Sjors de Vogel de eindstand op 6-1 schoot. ,,We hadden duidelijk een offday,” constateerde Ramon Bronkhorst, ,,en tegen dit Hermes krijg je ze dan om je oren.”
Weer gewonnen van SVV,” glimlachte Gokhan Cayir, ,,we hebben goede doelpunten gemaakt. Zo koersen we goed op de competitie af.”

Door: Ton de Leede


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl