MAASSLUIS – Hermes DVS legde een tegenvallend bezoek af bij MSV’71. De Schiedamse koploper van de 4e klasse E speelde 1 helft naar behoren maar moesten het afleggen tegen de strijd en passie van de thuisploeg, 3-1 eindstand.
In de openingsfase leek er niets aan de hand voor de lichtblauwhemden. Geheel volgens het spelbeeld opende Hermes-aanvaller Arse Calame de score, 0-1. De Maassluise nummer 9 van de tabel leek niet geschrokken en antwoordde alras, 1-1.

Met de 2-1 op het rustbord hadden de Schiedammers toch een tikkie opgelopen/ Daarnaast was het geblesseerd uitvallen van Kick Kerklaan ook geen meevaller. De gasten zochten na de rust waar kon de aanval, maar MSV’71 gaf geen krimp. De gastheren wisten nog 1 keer voor het doel van de Schiedammers te komen en de eindstand op 3-1 te zetten.

Een verlies dat flink aankwam bij Hermes-coach Gokhan Cayir, die graag de koppositie in 4E wil vasthouden.

Door: Ton de Leede