Hermes DVS zet SVV simpel opzij

Schiedam – In de eerste regelrechte derby, tussen SVV en Hermes DVS, was het klassenverschil dermate groot dat de 0-5 in blauwwit voordeel nog zachtjes was uitgedrukt. ,,We speelden niet eens op ons best,” bekende Hermes-trainer Gokhan Cayir, ,,maar een derby met 0-5 winnen stáát natuurlijk wel.”
Tegelijk met het beginsignaal gingen de hemelsluizen open. Over het kunstgrasveld hing meteen een grauwsluier waarmee SVV het meeste moeite had. Bij de gasten van de overkant ging het balletje makkelijker rond en de goedwillende roodgroenen kwamen vaak een stap te laat. Doelpunten konden niet uitblijven voor de gasten en met goals van Marius Lansbergen en Ties van Berkel kwam de 0-2 ruststand op het bord.
Al heel snel na rust verdubbelde Hermes de voorsprong. De 0-3 was een heerlijk schot in het kruis door Marius Lansbergen en de 0-4 van Koen Pijpers na een aanval uit het boekje beginnend bij goalie Aykut Nargün. Het uitroepteken achter de wedstrijd kwam van Marijn Maagdenberg, 0-5. SVV had zijn best gedaan, klonk het na afloop, maar zal nog hier en daar wat reparaties aan het team moeten verrichten.

Door: Ton de Leede
Foto: Chris Verwiel


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl