Hernieuwde samenwerking tussen Ben Hoogwerf en Semjon de Bruijne

Eerder verlengde hoofdtrainer Ben Hoogwerf zijn contract met een jaar Kethel Spaland. In goede gesprekken met de technische commissie hebben nu ook keeperstrainer Raymond Tettero, verzorgster Marja van Steenwijk en teammanager Mitchel den Brinker aangegeven volgend seizoen door te willen in de rol die zij vervullen.

Helaas liet Pascal Perdijk in deze gesprekken weten te willen stoppen in de rol als teamleider. Na jaren veel tijd in deze functie te hebben gestoken, is het voor hem nu tijd voor andere leuke dingen. Joop van Steenwijk zal deze rol gaan overnemen. Ook huidig assistent trainer Marco van Zanten zal volgend seizoen niet meer in zijn rol terugkeren. Vanwege nieuwe werkzaamheden is het helaas gebleken dat dit niet te combineren valt. Uiteraard maakt Marco het seizoen af als assistent.

Semjon de Bruijne zal vanaf volgend seizoen worden toegevoegd als assistent-trainer van trainer Ben Hoogwerf. De twee kenden al een succesvolle samenwerking, maar na het vertrek van Ben Hoogwerf bleef Semjon de Bruijne aan in zijn rol als assistent bij competitie genoot DVO’32. De twee worden nu dus weer herenigd. De staf wordt gecompleteerd met Kevin de Knegt, die als grensrechter terugkeert bij het 1e elftal.

Semjon de Bruijne: ‘Aan alle mooie dingen komt een einde dus na acht jaar DVO’32 heb ik besloten dat het daar mooi is geweest. Na de keuze gemaakt te hebben om te stoppen bij DVO’32 vroeg Ben Hoogwerf of ik het zag zitten om weer met hem samen te werken bij Kethel Spaland. Ik denk dat we bij DVO’32 in zeven jaar samenwerking wat moois hebben neergezet en ik hoop dat nu samen bij Kethel Spaland te gaan doen. Ik kijk ernaar uit om te werken bij een grote club met veel jeugd op een goed niveau en een sterke selectie waar we resultaat mee kunnen boeken en tegelijkertijd kunnen bouwen aan de toekomst van de vereniging. Dit jaar wil ik zo goed mogelijk afsluiten met DVO’32 en dan kijk ik ernaar uit om na de zomerstop te beginnen!’

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl