Hockey: Heren Pollux sterk uit winterstop

De herenhockeyers van Pollux zijn goed uit de winterstop gekomen. De ploeg van oefenmeester Thijs Rijnberg won op eigen veld met 3-1 van het hoger geklasseerde Warande.  Een goede wedstrijd van Pollux kant. We stopten vanaf de start veel energie in de wedstrijd.
“We gaven veel druk op de opbouw van de tegenstander die daardoor niet hun spel kwamen. Ook aanvallend waren goed aanspeelbaar en hadden we goede dreiging naar de goal van Warande. Na de 2-0 werd het iets gelijkwaardiger en 10 minuten voor de rust werden we slordig. In de rust aangegeven dat wij juist door moeten pakken. De energie en beleving kwamen terug. We bleven koel en speelden ons eigen spel, ondanks de druk van Warande. De 3-1 was de beloning voor het harde werken van het gehele team.” keek de oefenmeester terug op het treffen.

Door de overwinning staan de Vlaardingers 16 uit 12 stevig in de middenmoot.

De feiten:
Pollux Heren 1 – Warande Heren 1 3-1 (ruststand 2-1). Scoreverloop: 1-0 Roeland Wielaard (12e minuut) ; 2-0 Nick Belgraver (strafbal, 17e minuut) ; 2-1 Warande ; 3-1 Nick Belgraver (strafcorner, 64e minuut).

Foto: Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl