Hockey: Pollux dames krijgen te weinig

In en tegen het gepromoveerde Barendrecht lukte het Pollux niet om de 3 punten mee naar huis te nemen. En dat had eigenlijk wel gemoeten gezien de kansenverhouding in de wedstrijd. Het bleef bij 0-0.

Pollux nam gelijk het initiatief. De bezoekers werden met name gevaarlijk door de lange bal te spelen  en kregen op deze wijze gedurende de 1e helft meerdere grote kansen. De spitsen hadden het vizier niet op scherp staan. Barendrecht kwam tot één goede kans, maar keepster Julie Kleinjan was goed op haar post.

De tweede helft werd het spel rommeliger en speelde Pollux minder sterk. Als de ene ploeg de kansen mist, gebeurt het meer dan eens dat de andere uit een spaarzame aanval wel scoort, maar dat was gelukkig niet het geval. Barendrecht kwam tot één ongevaarlijke strafcorner. Pollux kreeg na een goede variatie uit de corner een kans, maar een verdediger kon erger voorkomen.

De wedstrijd leek op 0-0 af te steven totdat vlak voor tijd een mega grote kans voor Pollux tot twee maal toe niet verzilverd werd en daarmee de kans op de verdiende zege niet gegrepen werd. Pollux staat nog wel op kop, maar liet een kans lopen om 3 punten bij te schrijven.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl