Honkballers Schiedam blijft in spoor koploper

Schiedam – Op zondag 19 juni stond voor Schiedam de thuiswedstrijd tegen Quick op het programma. Na het bittere verlies tegen Saints, was Schiedam genoodzaakt te winnen om in het spoor te blijven van de koplopers.

Vroeg in de wedstrijd kwam Quick op een 0-1 voorsprong, Schiedam wist hier niets tegen in de brengen. Quick kwam op een 0-4 voorsprong in de vijfde inning. Toen werd Schiedam pas wakker. Roeland Offermans zorgde er met een honkslag voor dat Rick Bol het eerste puntje van Schiedam kon scoren. Waarna Tjeerd Boer met een driehonkslag 3 punten binnensloeg. Vervolgens scoorde Tjeerd Boer op een hit van Lars Bol het 5de punt, 5-4.

In de zesde inning scoorde Quick gelijk een puntje tegen, 5-5. Het duurde tot de 8ste inning voordat Schiedam weer tot scoren kwam. Door wederom een hit van Tjeerd Boer kon Leon Korpel de 6-5 scoren. Door een driehonkslag van Lars Bol kwamen er nog twee punten binnen. Lars Bol wist vervolgens ook te scoren door een hit van Sander Bol, 9-5.

Roeland Offermans gooide vervolgens verdienstelijk de laatste drie slagmensen uit waardoor Schiedam weer een overwinning erbij boekte. Volgende week spelen de Schiedammers een thuiswedstrijd tegen Tex Town Tigers uit Enschede, aanvang 14:30.

Beste slagmensen:
3 uit 4 Sander Bol
3 uit 5 Lars Bol
2 uit 4 Tjeerd Boer
2 uit 4 Roeland Offermans

Foto: Saskia van Kampen

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com