Honkballers SV&HV Schiedam verliezen van PSV

 

Honkbal – Koploper SV&HV Schiedam heeft zondag tegen PSV een nederlaag geleden. De Eindhovenaren wonnen met 7-5. Het op de tweede plaats staande Alphians won dit weekend wel, waardoor het met nog vier wedstrijden te gaan de Schiedammers tot op 4 punten is genaderd.

Omdat coach Gershwin Hernandez niet kon beschikken over een volledig fitte pitchingstaf, had hij als startende werper gekozen voor de in het tweede team spelende Rob van den Bosch. En dit pakte goed uit. De 20-jarige belofte kreeg in 4 volledige innings slechts 2 punten tegen. SV&HV Schiedam had op dat moment een 2-3 voorsprong door scores van Rodrinov Faries, Sander Bol en Roland van Ee.

Nadat Rob van den Bosch was vervangen door Yardi Roodbol kwam PSV op 5-3. Maar SV&HV Schiedam kwam via Sander Bol en Dario Spruit Bleeker weer op gelijke hoogte. De derde pitcher van de Schiedammers, Rick van der Post, kon niet voorkomen dat PSV opnieuw op voorsprong kwam en met 7-5 de winst binnenhaalde.

Volgende week zondag speelt SV&HV Schiedam een uitwedstrijd tegen nummer 2 Alphians. Bij winst kan het kampioenschap de Schiedamse honkballers bijna niet meer ontgaan. Bij verlies zal het nog heel spannend gaan worden, want dan is de marge tussen SV&HV Schiedam en Alphians nog maar 2 punten.

Foto: Judith Droog

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com