Honkballers SV&HV Schiedam winnen van Storks

 

Den Haag – Op het voormalige terrein van de ter ziele gegane hoofdklasser ADO heeft SV&HV Schiedam zondagmiddag met 1-6 gewonnen van Storks. Was het twee weken geleden tijdens de spannende kampioenswedstrijd van de Schiedammers een drukte van jewelste, tijdens de wedstrijd tegen het reserveteam van Storks viel er voor een handje vol publiek weinig te genieten.

Door de overwinning staat het team van coach Gershwin Hernandez, die deze keer werd vervangen door Michel Vervloet, nu maar liefst 8 punten voor op nummer twee Alphians.

SV&HV Schiedam was duidelijk sterker dan de Haagse tegenstander, maar de slagprestaties waren te mager om de wedstrijd voortijdig te kunnen beëindigen. Wellicht dat de afwezigheid van big hitter Leon Korpel de Schiedammers parten speelden. Daarnaast bleef ook routinier Roeland Offermans aan de kant vanwege een blessure.

Beste slagman aan Schiedamzijde was Zaïhendrick Gregorio met 0.500 (2 uit 4), gevolgd door Tjeerd Boer en Sander Bol met 0.400 (beiden 2 uit 5).

Volgende week zondag speelt SV&HV Schiedam de laatste reguliere competitiewedstrijd, thuis tegen het Bredase Jeka. Deze wedstrijd wordt op het complex van Vlaardingen Holy gespeeld. Een week later, op zaterdag 13 oktober, speelt de Schiedamse kampioen tegen de nummer 1 van de eerste klasse A om het Kampioenschap Wedstrijdsport.

Foto: Judith Droog

Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com