VLAARDINGEN – Een sterk spelend Zwaluwen Vl heeft dinsdagavond een punt overgehouden aan het treffen met Jodan Boys in de Hoofdklasse A. In Gouda werd het uiteindelijk 1-1.
De formatie van Zwaluwen Vl miste nog altijd veel basisspelers door uiteenlopende redenen qua blessures, maar kwam deze avond wel sterk voor de dag in Gouda. In het eerste bedrijf hield Zwaluwen de thuisploeg goed onder druk en dreiging was er zeker. Alleen echte kansen kwamen er niet echt. Uiteindelijk kreeg wel Joey Gomes een goede mogelijkheid om uit te halen, maar hij trof daarbij de lat.
Ook na de theepauze bleef Zwaluwen de betere ploeg. Alleen deed Jodan Boys nu wel wat meer mee in de wedstrijd door gevaarlijk te worden op de counter. Lang stond het vizier niet op scherp totdat tien minuten voor tijd Eric Fortes doel trof: 0-1. In de laatste tien minuten probeerde Jodan Boys wat de forceren en slaagde daar uiteindelijk wel in. Boy de Jong wilde een hoge bal pakken, werd gehinderd daarbij en liet de bal los. Daarna kon Jodan Boys binnen werken en de goal werd goed gekeurd: 1-1.
Avatar foto

DoorMichael de Vogel

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl