HVC ’10 verspeelt voorsprong na roerige slotfase

HVH – De Hoekse ploeg verspeelde de 0-1   oorsprong tegen hekkensluiter TAVV in Ter Aar in de slotfase. In de eerste  helft nam HVC ’10 de leiding na weer een prima genomen vrije trap van centrale verdediger Glenn Boon die al zijn derde  doelpunt van het seizoen maakte en daarmee clubtopscorer werd.

Zoals zo vaak weigerde de voorhoede daarna het karwei af te maken. Het had gemakkelijk 0-3 kunnen staan, toen  vlak voor tijd  de vlam in de pan sloeg Bij een Hoekse aanval raakte Mitchell Bouwhuis geblesseerd. Op aanraden van de trainer van TAVV speelde de ploeg onsportief door. Middenvelder Rick  Voskamp onderbrak de daarop volgende counter, wat scheidsrechter  Groenendijk uit Schiedam aangreep om hem rood voor te toveren. Vervolgens werd  Voskamp  ook nog eens belaagd door een aantal TAVV-spelers. Er ontstond over en weer een flinke duw-en  trekpartij. Voortijdig werd op verzoek van scheidsrechter Groenendijk een bezoek aan de kleedkamer gebracht.

Na de hervatting kreeg echter niemand van de thuisclub rood, wat eigenlijk wel logisch zou zijn geweest. De scheids zou niet hebben waargenomen  wie de klappen uitdeelde, wat ook een zwakte is is. En ja , geen VAR. Er waren op dat moment nog 6 minuten te spelen en TAVV kreeg, nu toch wat het eigenlijk  niet verdiende, een late gelijkmaker. (1-1)

Het gezicht  van trainer Henk de Zeeuw was een mix van onweer en hagelbuien. Koploper UVS won namelijk  wel en liep twee punten uit en kan daarom met een wat geruster hart naar de Hoek komen, volgende week. Hij gaf ook toe dat zijn ploeg het dik had moeten afmaken voordat de provocaties begonnen.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl