HVC’10 op plaats 10 na uitspelen restant

Het was voor HVC’10 natuurlijk nauwelijks de moeite om naar Berkel en Rodenrijs af te reizen, zeker niet als je naar de deze zaterdag beschikbare spelers keek. Ook het tweede van HVC’10 moest een restant van een gestaakte wedstrijd uitspelen tegen het door brand geteisterde Deltasport 2.

Daar werd destijds de scheidsrechter onwel. Maar HVC’10 speelt nog volop om het kampioenschap in de tweede klas. Op een uitgebluste accommodatie wist dit team de punten wel binnen te slepen.
Omdat een aantal spelers een ‘weekendjeweg’ had geboekt, kon HVC’10 tegen Berkel nauwelijks een representatief elftal opstellen.

Bovendien maakte de scheidsrechter (Spaans) drie minuten voor aanvang aan Henk de Zeeuw bekend dat Badr ben Mohammed ook niet speelgerechtigd, omdat hij destijds een schorsing uitzat. Fijn zo’n attente scheids anders had de Hoekse ploeg á la BMT nog een keer kunnen afreizen.

Nadat in de eerste minuten ook nog centrale verdediger Wesley van Est een hamstringblessure op, waren het zeventien kansloze minuten. (Er was geen wissel meer beschikbaar) Daarin scoorde Berkel na een verdedigingsfout ook nog 3-1. Met de drie punten vloog de thuisclub over HVC’10 heen. Dat zakte meteen op doelsaldo door naar plaats 10. Het elftal van De Zeeuw zal herhaling van het seizoen 2014-2015 moeten

voorkomen toen het in een soortgelijke positie via de nacompetitie uit de eerste klas zakte. De nacompetitie is dichterbij dan de meeste spelers vermoeden. De resterende zes wedstrijden zijn zeker niet de gemakkelijkste.

 

Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl