HVC’10 verliest van FC -s’Gravenzande in Westland  Cup

S’Gravenzande – In een rommelige en zwak geleide wedstrijd verloor HVC’10 in de kwartfinale van de Westland Cup met 3-1  van hoofdklasser FC s Gravenzande .
In de eerste helft was de hoofdklasser veel sterker en kwam op een 2-0 voorsprong. Doelma  Vincent Madern voorkwa. meer doelpunten en dat was symbolisch voor zijn sterke seizoen. Hij werd speler va  het jaar bij de Hoekenaren. FC ,s-gravenzande  wisselde in de rust 5 spelers en dat kwam het spelpeil niet ten goede. Mitchell Bouwhuis rende kort na rust naar de aansluitingstreffer.(1-2).Toen ‘ s- Gravenzande kort daarop met 10 man kwam te staan,  rook de Hoekse ploeg zijn kansen. Een door de scheids toegekende strafschop wegens hands werd door de assistent weer herroepen. De gelijkmaker was op dat moment zelfs verdiend te noemen. De FC heeft een zwaar seizoen achter de rug en de B-keus is niet veel beter dan HVC. Het werd rommelig en ruwer.
In de laatste seconde vestigde de andere assistent nog even de aandacht op zich. Hij was de enige die in een afstandsschot van Youri Westhoff een doelpunt zag.Gelukkig liet de scheids niet meer aftrappen. De FC gaat door naar de Halve finale en speelt waarschijnlijk op 22 juni twee finales Westland Cup en Haaglanden Cup.
Het won op Hemelvaartsdag ook al de districtsfinale van de beker in West 2.
HVC’10 kan op vakantie. Het tweede team  kan nog wel promoveren.

Foto: Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl