Indelingen en speelschema’s Landelijke klassen bekend

De indelingen en competitieprogramma’s van de top van het amateurvoetbal voor het seizoen 2018/’19 zijn bekend. De Tweede divisie start zaterdag 25 augustus met de eerste speelronde, de Derde divisie en Hoofdklasse beginnen een week later.

Tweede divisie

Drie promovendi beginnen op 25 augustus met een thuiswedstrijd. Spakenburg, Scheveningen en Jong Almere City FC trappen om 15.30 uur voor eigen publiek af voor hun ontmoetingen met respectievelijk Barendrecht, IJsselmeervogels en Rijnsburgse Boys. Jong Vitesse, de vierde club die promoveerde uit de Derde divisie, start om 18.00 uur met een uitwedstrijd tegen VVSB.

Derde divisie

In de Derde divisie zaterdag zijn SJC, Noordwijk, Ajax en Eemdijk de gepromoveerde nieuwkomers. Achilles’29 en De Dijk zijn gedegradeerd uit de Tweede divisie.

Goes en O.S.S.’20 maken dit jaar voor het eerst deel uit van de Derde divisie zondag. TEC uit Tiel heeft een stap terug moeten doen na degradatie uit de Tweede divisie.

Hoofdklasse

In de Hoofdklasse gaat de competitie een week later van start, te weten in het weekend van 1 en 2 september. Hieronder de indelingen en competitieprogramma’s van de Hoofdklasse A (zaterdag en zondag) en Hoofdklasse B (zaterdag en zondag).


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl