Jack Kerklaan veilingmeester Unieke Ramon de Rond veiling

Vlaardingen – Morgen staat op het terrein van Victoria’04 alweer de vierde editie van het Ramon de Rond toernooi op het programma. Mar liefst 50 elftallen zullen op het toernooi de pijlers gezelligheid, sportiviteit en samenhorigheid combineren om op deze manier de naamgever van het toernooi, die overleed aan de vreselijke ziekte kanker, te eren.
Ook rond het veld is er zaterdag 16 juni ook genoeg te beleven. Tal van foodtrucks, een heus kidsdorp en diverse muzikale gezelligheid maken de dag en avond compleet.

Veiling
Klap op de vuurpijl is inmiddels de Ramon de Rond veiling waarbij tal van unieke veilingitems te verdienen zijn. Zo kan iedereen bieden op de officiële wedstrijdshirts met handtekeningen van Feyenoord, Ajax, Sparta en AZ. En wat te denken van het originele shirt van  Loutar Mattaus waarmee hij in 1998 de Europacupfinale won. De veiling zal in goede banen worden geleidt door niemand minder dan Rijnmond Coryfee Jack Kerklaan. Bieden kan overigens ook op op de site van het evenement !
Uiteraard zal de opbrengst, geheel in lijn van het hele evenement, naar KIKA gaan !

Foto: Mischa Keemink

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl