Jack van den Berg per direct weg bij Katwijk

Het contract tussen VV Katwijk en hoofdtrainer Jack van den Berg is na goed onderling overleg per direct ontbonden. Technisch directeur Cees Bruinink neemt tijdelijk de honneurs waar.

Na de teleurstellende nederlaag van afgelopen zaterdag kwamen er diverse gespreken op gang. Hieruit bleek dat er te weinig synergie is/was tussen Jack en de spelersgroep. Op basis van deze gesprekken is besloten dat het beter is om de samenwerking te beëindigen.

Jack van den Berg werd begin februari aangesteld als nieuwe hoofdtrainer, nadat de toenmalige hoofdtrainer Dick Schreuder op een aanbieding van Philadelphia Union inging. De 59-jarige Van den Berg kwam over van ASWH uit Hendrik Ido Ambacht. De Rotterdammer is als hoofdtrainer in totaal 7 keer kampioen geworden. Met ASWH behaalde Van den Berg de algehele amateurtitel.

Jack stapte vorig seizoen op een lastig moment in. Ondanks de moeilijke omstandigheden werd de voorsprong in de laatste 15 wedstrijd behouden, waardoor VV Katwijk kampioen werd van de Tweede Divisie.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl