Jaco de Ligt (CWO): “Gezonde wedstrijdspanning”

Schiedam – Tijdens het eerste D&S toernooi, dat afgelopen donderdag en zaterdag werd gehouden bij Excelsior’20, zag de oplettende kijker, tijdens de wedstrijd CWO – Neptunus-Schiebroek (3-3) een opvallende verschijning tussen de palen van de Vlaardingers. Keeperstrainer Jaco de Ligt moest, door de afwezigheid van beide doelmannen zelf de honneurs waarnemen en deed dat zeker niet onverdienstelijk.

De inmiddels 45-jarige trainer maakte afgelopen seizoen, na vier jaar Deltasport de overstap naar de Azur-blauwen waar hij samen, met de eveneens nieuwe technische staf van Haaren/Cayir de zaterdag tweede klasser dit jaar onder zijn hoede heeft. “Ik vond het heerlijk om weer eens te keepen,” keek de ex-prof van o.a FC Dordrecht terug. “En het ging volgens mij niet zo slecht. Afgelopen jaren keepte ik ook wel eens in het tweede van Deltasport dus mijn handschoenen waren niet helemaal uitgedroogd hahaaha.”
Smaakt dit naar meer? “Ik zal je eerlijk zeggen. In de prachtige setting van een lekker zonnetje en een mooi grasveld was het weer heerlijk en had ik zelfs een gezonde wedstrijdspanning. Misschien smaakt het wel naar meer hahha. De trainer kan in ieder geval op mij rekenen.”

Over zijn overgang van deltasport naar CWO is de Ligt ook duidelijk. “Een nieuw hoofdstuk, na een prachtige periode bij een mooie club. We gaan er wat moois van maken hier.”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl