Jaimy Vogelezang en Danny Klinge sluiten aan bij Kethel Spaland (zo)

Schiedam – aanvaller Jaimy Vogelezang en keeper Danny Klinge hebben besloten na een jaar sabbatical, de kiksen weer onder te binden en in de selectie van Kethel Spaland zondag mee te gaan dingen voor de prijzen in de derde klasse zondag. Beide kwamen eerder uit voor Kethel Spaland zondag. Danny Klinge speelde in het verleden bij onder andere RKWIK en Zwaluwen.
“Jaimy Vogelezang laat weten er weer zin in te hebben, na een vervelende blessure ben ik weer op de weg terug en hoop ik fit aan de voorbereiding te beginnen!”
“Danny Klinge laat weten na een jaartje rust weer enorm zin te hebben om weer onder de lat te gaan staan. Zoals iedereen heeft kunnen zien hebben we een ijzersterke selectie gekregen waar we wat moois mee moeten bereiken.”
Oefenmeesters Ronald van der Zalm, Edwin van Troost en teammanager Mitchel den Brinker zijn blij met de komst van Jaimy en Danny. Jaimy en Danny hebben zich bij ons gemeld en we zijn dan ook verheugd op hun komst en hopen er een mooi seizoen van te maken, aldus teammanager Mitchel den Brinker.

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl