Jantje Brökling debuteert bij winnend Kethel Spaland

Kethel Spaland had vandaag een uitwedstrijd op het programma staan uit tegen de nummer dertien Rijnmond Hoogvliet Sport.

De schiedammers werden al snel gevaarlijk via Daan Nesse en Chris Delgado. Na een overtreding van Rijnmond Hoogvliet Sport kreeg Kethel Spaland een vrije trap op de rand van de zestien meter. Aanvoerder Glenn van Troost benutte deze kans feilloos en schoot hem prachtig binnen 0-1. Hierna kreeg Kethel Spaland de nodige kansen om de score uit te breiden. De schiedammers gingen rusten met een 0-1 voorsprong. In de tweede helft kwam Rijnmond Hoogvliet Sport iets beter in het spel. Maar na wat kansen over en weer bleef het 0-1. De ploeg van trainer Ben Hoogwerf wist weer te winnen na een tweetal nederlagen. Ook om te memoreren was het debuut van O23 speler Jantje Brokling.

Trainer Ben Hoogwerf; “De eerste 25 minuten heb ik genoten, vooral van het spel aan de bal. Lang geleden dat we zo comfortabel waren aan de bal. Leuk dat debutant Jantje Brokling hier een mooi aandeel in had. De 2e helft was voornamelijk de lange bal van Rijnmond Hoogvliet Sport verdedigen en hadden we veel meer moeten halen uit alle uitbraken en kansen die we kregen. Al met al lekker om deze moeilijke uitwedstrijd te winnen zonder tegengoals en een heerlijke vrije trap in de kruising”.

Kethel Spaland
Ruben Hortensius (K), Xavi Vriesde (25’ Naoufel Lahlimi), Glenn van Troost (C), Oscar Oosterwijk, Bob Verschoor, Boy Bronkhorst, Jantje Brökling (67’ Tim Lansbergen), Melvin Post (67’ Dion van Berkel), Rick Helbers, Daan Nesse en Chris Delgado (82’ Bart Lansbergen).


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl