Jeremy Hagestein: ,,Nederlaag tegen Victoria’04 moet ons sterker maken”

Schiedam – Ondanks de nederlaag tegen Victoria’04 gisteren (5-0), gaat PPSC de met frisse moed de nacompetitie in.  De Schiedammers zullen zaterdag 1 juni als eerste een uitwedstrijd spelen tegen Lekkerkerk, dat in de 3e klasse C op een 12e positie eindigde.
Zaterdag gaat PPSC verder waar wij al het gehele seizoen mee bezig zijn, opleiden, verbeteren en groeien” opende trainer Jeremy Hagestein. ,,Ik weet dat verlies erbij hoort en dat je in een reeks van 14 wedstrijden trots moet zijn om er 12 te winnen, 1 gelijk en dan eentje te verliezen. Maar ik voel mij toch enorm klote, ik baal en ben over de wedstrijd enorm ontevreden. Tot de 25ste minuut speelde PPSC oppermachtig en was ik zeer tevreden. Helaas was het door een persoonlijke fout van onszelf, Victoria ‘04 die in de 30ste minuut 1-0 wist te scoren. En als dan PPSC even niet goed georganiseerd staat en PPSC te gemakzuchtig verdedigd tijdens 2 corners in de 38ste en 45ste minuut, dan staat het met de rust 3-0. Helaas kost het ons een hoop moeite en mentale energie om terug te knokken in de 2e helft.  Wij krijgen zeker 5x 100% kansen, maar helaas zat het ons niet mee en stond er ook een goeie keeper in het doel bij de tegenstander. Victoria’04 speelt het beter uit dan wij, maken minder fouten en komen zelf nog tot 2x scoren in de 2e helft. Uitslag staat vast en het is ons overkomen.. Maar verlies kan je sterker maken….”, blikte de coach terug
Toch zal Hagestein ook al verder moeten kijken, want zaterdag start de nacompetitie al tegen Lekkerkerk. ,,Ik heb de jongens duidelijk gemaakt dat wij beter nu met verlies “goed” om moeten gaan om nog sterker te worden dan dat wij al zijn. En dat is goed voor een succesvolle eindsprint.  Victoria’04 heeft ons verslagen en terecht. De beste heeft gewonnen, maar ik heb een hoop gezien en geconstateerd wat voor ons ten goede gaat komen in de komende, doch zeer belangrijke maar uiterst fantastische periode.  We gaan nu een nieuw strijdplan uitwerken om the boys weer erin laten geloven, hoe goed wij “kunnen” zijn.. Deze komende week is belangrijk voor herstel, “collectief falen omzetten in constructief voor de winst gaan” en de draad weer oppakken. Het gaat dus een leerzaam weekje voor de boys…”, sloot een strijdbare Hagestein af.
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl