Jeremy hagestein (PPSC): “Goede lijn doortrekken op Schiedams kampioenschap”

Schiedam – PPSC kan terugkijken op een goed seizoen. De ploeg van de nieuwbakken oefenmeester Jeremy hagestein pakte in de vierde klasse een periodetitel maar ging in de eerste ronde jammerlijk onderuit tegen Lekkerkerk. Desalniettemin kijkt Hagestein tevreden terug op zijn debuut jaar als coach en hoopt dit door te trekken naar het Schiedams kampioenschap dat dit weekend op zaterdag 22 juni plaats vindt op het terrein van Excelsior’20.

“Terugkijkend denk ik dat we met z’n alle mooie stappen hebben gemaakt. Zowel voetballend, conditioneel als mentaal zijn we als groep gegroeid. Dat we uiteindelijk tegen Lekkerkerk net te kort zijn gekomen is wederom een goede les voor mijn jonge groep. Deze leermomenten moeten we weer meenemen naar volgend seizoen waar de lat wederom weer omhoog zal gaan.”

De Thurledebewoners spelen in poule A samen met Kethel Spaland (za), SVV (za) en Hermes DVS om de eerste twee plaatsen. Over een uitspraak waar deze goede vorm op het Schiedams kampioenschap toe zal leiden is de oefenmeester, zoals altijd, terughoudend. “Ik waag mij nooit aan voorspellingen want wij focussen ons op ons spel. Als dat goed dan zal dat uiteindelijk hand in hand gaan met een goede prestatie. Wij nemen het Schiedams kampioenschap zeer serieus en kijken er dan ook erg naar uit. We zijn dan ook de afgelopen weken vol blijven trainen. Dit toont ook gelijk de gretigheid en het plezier van deze groep aan. Tijdens het kampioenschap willen wij ons, zoals altijd, van onze beste kant laten zien. Waar dat zal eindigen zullen we wel zien.”

Het programma: zaterdag 22 juni:


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl