Jerry Visser begroet met VOB viertal XerxesDZB (zo)

Na het aanstellen van Jerry Visser als nieuwe hoofdtrainer en in navolging van Nick van Katwijk en Daan Slaager zullen ook de gebroeders Fatih en Mehmet Sayilgan, Andro Pantophlet en Appie Bel Abed de selectie van VOB komend seizoen van nieuwe impulsen gaan voorzien. Alle vier de spelers komen over van XerxesDZB zondag, waar ze één seizoen actief zijn geweest en nu nog moeten en zullen strijden voor lijfsbehoud in de 2de klasse.

Het kwartet spelers zal veel oud ploeggenoten van hun AGE en AVS tijd tegenkomen die eerder de stap naar VOB al hebben gemaakt. Ook is het een hereniging voor de spelers met de trainer die in het laatste seizoen van EDS nog samen het kampioenschap hebben gevierd.

Spits Andro Pantophlet heeft verder een verleden bij EDS, AGE en is momenteel erg op dreef in de 2de klasse D want heeft er dit seizoen al 17 in liggen.

Linkerflank spelers Fatih Sayilgan en Mehmet Sayilgan kennen een verleden bij o.a. rvv Delfshaven, GLZ, EDS en AGE. Fatih op meerdere posities inzetbaar en vooral bekend om zijn befaamde linkerbeen en onnavolgbare acties, Mehmet daarentegen altijd voorop in de strijd en een echte kuitenbijter.

De ijzersterke en nog altijd fitte Appie Bel Abed heeft nog een grotere historie clubs achter zich gelaten want hij is onder meer actief geweest bij AVS, SVVSMC, HWD, PPSC en AGE.

Samen met VOB willen zij volgend seizoen gaan strijden voor de prijzen. Het bestuur van VOB is zeer verheugd met de komst van deze jongens en is van mening dat er zeker wat leuks mogelijk is volgend seizoen en zal daarom ook nog in gesprek gaan met bepaalde sterkhouders dit seizoen die hebben aangegeven te stoppen of weg te gaan.

Foto: Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl