Jones vertrekt bij Feyenoord en tekent bij Al-Nassr


Feyenoord- doelman Brad Jones maakt een transfer naar het Saudie-Arabische Al-Nassr. Volgens de NOS is de transfer, die in een bliksemflits is afgerond, officieel.

De keeper van Feyenoord, die tegen Levante nog in de basis stond, heeft vanochtend in Portugal de medische keuring doorstaan, maakt de NOS bekend. Jones tekent voor twee seizoenen en zal daar een flinke zak geld verdienen.

Het lijkt erop dat hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst niet meer hoeft te kiezen na het vertrek van de 36-jarige keeper, die belangrijk was in het kampioensjaar. Justin Bijlow lijkt dè nummer 1 te worden aangezien Kenneth Vermeer nog altijd. geblesseerd is. Wel weet VI-watcher Martijn Krabbendam te melden dat er sterke geruchten gaan dat Feyenoord oud-NEC doelman Joris Delle als derde doelman wilt halen.

Jones tekende in de zomer van 2016 bij Feyenoord nadat de Rotterdamse club met een keepersprobleem zat. Hij werd dat seizoen de eerste keeper. In het kampioensjaar was hij een erg belangrijke speler. Ook was hij de held in de strijd om de Johan Cruijff schaal tegen Vitesse. De Australisch international stopte 2 strafschoppen.

Bron foto: Mischa Keemink, www.vksportphoto.com

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl