Jong Sparta Rotterdam begint aan nieuw seizoen

Rotterdam – Jong Sparta Rotterdam staat aan de vooravond van haar zesde seizoen in de Tweede Divisie. De tegenstander aanstaande zondag is De Treffers, dat eveneens in alle vijf eerdere seizoenen van het derde niveau van Nederland actief was. Om 15.30 uur wordt afgetrapt.

Het is tien maanden geleden dat Jong Sparta voor het laatst competitief in actie kwam. Acht keer eerder trof het De Treffers, waarin het driemaal aan het langste eind trok. Al deze keren deed het dit op Het Kasteel. In Groesbeek slaagde Sparta er alleen in september 2016 in om een punt mee naar Rotterdam te nemen, de overige uitwedstrijden eindigden in nederlagen. Vorig seizoen troffen beide ploegen elkaar niet, het laatste treffen was tevens de laatste keer dat Jong Sparta wist te winnen in de Tweede Divisie.

De beloften van Sparta wonnen in de voorbereiding van Excelsior Maassluis (3-0), Jong Cambuur en Jong Willem II werden met nog grotere cijfers verslagen (5-0 en 6-0). Keuken Kampioen Divisie-ploegen Jong AZ en Jong PSV waren te sterk voor de ploeg van Geert-Arend Roorda (2-0 en 3-1), tegen OH Leuven O21, Koninklijke HFC en Noordwijk werd het 1-1.

Deze wedstrijd wordt gespeeld volgens het toegangsbeleid van het amateurvoetbal. Dat betekent dat de toeschouwers allemaal van een zitplaats op de tribune gebruik dienen te maken en 1,5 meter afstand van elkaar houden. Stewards zullen hierop toezien en wij vragen alle bezoekers de aanwijzingen van de stewards en personeel op te volgen zodat we ook bij komende oefenwedstrijden van Jong Sparta en jeugdteams in het Sparta Stadion de komende weken publiek kunnen toelaten. Seizoenkaarthouders van Sparta hebben gratis toegang, overigen kunnen een ticket kopen via spartakaartje.nl of in de Sparta Fanshop, die geopend is vanaf anderhalf uur voor aanvang.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl